fleet-owners

LÄGRE KOSTNADER – DEN ENKLASTE VÄGEN TILL HÖGRE LÖNSAMHET

TA KONTROLL ÖVER DINA KOSTNADER

Oavsett om du är en bussoperatör eller driver ett åkeri, så kommer en investering i Josam-utrustning ge dig möjlighet att minska dina driftkostnader samtidigt som du ökar din drifttid.

Hjulinställning

DEN RAKA VÄGEN TILL HÖGRE MARGINALER

Föreställ dig att du kan minska dina kostnader för däck och bränsle med 4 % respektive 3 %. Hur mycket skulle ditt resultat förbättras? Om du har 50 fordon eller fler finns det stora fördelar med att investera i ett hjulinställningssystem från Josam.

Beräkna däck- och bränslebesparingar

Kalkylator

VILKET SYSTEM PASSAR DIG BÄST?

Alla våra tre system hjälper dig att snabbt ställa in hjulen för att minska kostnaderna och öka säkerheten. I-track är vårt snabbaste system och passar för många, snabba och precisa mätningar av tunga fordon. Cam-aligner är ett portabelt och praktiskt system för lastbilar och bussar i alla miljöer. Laser AM är ett mångsidigt system för mindre verkstäder.

LÄS MER OCH VÄLJ SYSTEM

 • icon-product-laser-AM

  laser AM

 • icon-product-i-track-II

  i-track II

 • icon-product-cam-aligner

  cam-aligner

Induktionsvärmare

INDUKTIONSVÄRMNING FÖR EN SÄKRARE OCH MER EFFEKTIV VERKSTAD

Induktionsvärmare är oumbärliga vid skadereparation och har dessutom många andra användningsområden i det dagliga verkstadsarbetet.

INDUKTIONSVÄRMARE FÖR ALLA SORTERS ARBETE

Vårt kompletta sortiment av induktionsvärmare täcker allt från lätt (JH400), till medeltungt (JH1000) och tungt (JH1500) arbete. Alla systemen har 5 effektnivåer och styr- och reglersystem.

LÄS MER OCH VÄLJ INDUKTIONSVÄRMARE

 • icon-product-JH400

  JH400

 • icon-product-JH1000

  JH1000

 • icon-product-JH1500

  JH1500

Skadereparation

Ett skadereparationssystem från JOSAM förkortar dina driftstopp

Om du har en större flotta med bussar och lastbilar är ett skadereparationssystem från Josam en bra investering. Du kommer att bli mer självständig och får bättre kontroll över kostnaderna, säkerheten och tillgängligheten för din flotta.

HITTA SYSTEMET SOM BÄST PASSAR DINA BEHOV

Vid ramriktning av tunga fordon har Josam flera lösningar för förankring i golvet och ett brett utbud av tillbehör till din verkstad. Josams riktbryggor är gjorda i lätt aluminiumlegering och utrustade med hjul så att de enkelt kan flyttas runt.

LÄS MER OCH VÄLJ SYSTEM

 • icon-product-cab-tower-JO

  cab tower

 • icon-product-i-press

  i-press

 • icon-product-frame-press

  frame press

Säkerhet

 • GOLVSKYDD FÖR SERVICEGROPAR

  GOLVSKYDD FÖR SERVICEGROPAR